sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Onko ateismissa sisältöä?

Nykyisestä 2000-luvun ateismista puuttuu totaalisesti sisältö. Siitä ei ole muuhun kuin levittämään valheellista propagandaa kristityistä uskovista ja heidän uskostaa. Missä on uusateismin sisältö? Ateismi keskittyy vain mustamaalaamiseen, muuta siellä ei ole tarjota. Ateismi jää kevyeksi kun sen pitäisi antaa vastauksia ihmisen pahoinvointiin ja katastrofeihin.

Kansakunnan laajuinen ateismi ei voi toteutua muuten kuin pakkovallan avulla. Ateistisia kokeiluja on tehty historian aikana. Neuvostoliiton ja sen etuvaltioiden hallinto on hyvä esimerkki ateismin vaikutuksesta ja diktatuurista. Albania oli virallisestikin julistautunut ateistiseksi valtioksi. Muut itäblokin maat toteuttivat sitä käytännön hallinnon tasolla kieltäen kaiken uskonnon harjoittamisen, uskonnollisen kirjallisuuden ja antamalla niistä ankaria rangaistuksia sekä uudelleen kouluttaessaan uskonnollisia ihmisiä ateismiin vankileireillä kidutuksen, aivopesun ja psyykkisten lääkeiden avulla.

Nämä ateismin lähettiläät ja pyhän sodan harjoittajat alistivat kokonaisia kansakuntia miekkalähetyksen avulla ateismin auvoisuuteen. Tämän ateistisen kokeilun jälkiä korjataan vieläkin Itä-Euroopan maissa, Venäjällä ja Venäjän alusmaiden alueilla. Valitettavasti näitä ateistisen hallinnon orjuuttamia maita on olemassa vieläkin. Uusateistit pyrkivät viemään länsimaita kohti tätä ihmisoikeuksien kieltävään maailmankatsomukseen. Suomalaisetkin uusateistit pyrkivät maalaamaan uskovista vääristetyn kuvan, jotta he voisivat riistää heiltä uskonnonvapauden ja ihmisoikeudet. Suuntaus tähän on selkeästi nähtävinä Internet-kirjoitteluissa ja uusateistien propagandistien artikkeleissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti